"DA LI JE ON NORMALAN BRE?!" Ovo se stvarno ne viđa svaki dan - Novi snimak nesavesne vožnje na putevima Srbije razbesneo sve (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 04. 2024. u 13:10

ČINI se da sve više vozača u poslednje vreme muči muku sa kružnim tokom, a ako se u sve to još umeša i navigacija nastane pravi haos.

ДА ЛИ ЈЕ ОН НОРМАЛАН БРЕ?! Ово се стварно не виђа сваки дан - Нови снимак несавесне вожње на путевима Србије разбеснео све (ВИДЕО)

Foto: Prinstkrin/Instagram

Neki ipak ne vode računa o signalizaciji, pa neretko završe u pogrešnom smeru.

Jednom vozaču kod Šapca desilo se sve.

Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti, vozač je ušao u kružni tok i, iako mu je dolazilo vozilo iz suprotnog pravca, završava u pogrešnom izlazu. 

Prema načinu vožnje, čini se da su "zbunjeniji" bili oni koji su bili na pravom putu, a nisu očekivali vozilo iz suprotnog smera u svojoj traci, nego on koji je i napravio grešku.

Par vozila, među kojima je bio i kamion, zaustavilo se kako bi ovaj prošao i ne bi napravili udes, a vozač je samo išao pravo dok nije naišao na naplatnu rampu.

On se potom okrenuo i uputio u pravom smeru, pa ponovo ušao u kružni tok.

"Da li je on normalan bre?! Pa ja ne verujem ko sve udiše ovaj vazduh", "Zeznula ga naplatna, inače bi nastavio", "Ovo je čovek koji bi jedini platio rampu na ulasku", "Ne zna saobraćajne znakove, ne ume da čita, vidi se da je zalutao", bili su samo neki do komentara.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SVEČANO SPOJEN POSLEDNjI DEO KOLOSEKA: Završena ceremonija na pruzi Novi Sad-Subotica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja