DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. MART: Rak da pripazi na komunikaciju, Škorpiji dobar dan za posao, Vodolija puna ideja

Astrolog Marina Jungić Milošević

03. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 4. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje....

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 4. МАРТ: Рак да припази на комуникацију, Шкорпији добар дан за посао, Водолија пуна идеја

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko devetog astrološkog polja budi u vama želju za putovanjima, ali vam donosi i poslovni dogovor sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate podršku jedne Vodolije. Strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku i Mesecom u Strelcu, novac može da vam donese projekat koji ima veze sa nekretninama. Budite tolerantniji prema saradnicima. Dopada vam se neko ko se ponaša pomalo misteriozno.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom blizu Neptuna u polju karijere, što upozorava na oprez prilikom kontakata sa strancima, na putovanjima, sa putnom dokumentacijom. Jedna Vaga misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste astrološke kuće, razmišljate ili planirate poslove sa osobama koje žive u inostranstvu. Roditelji bi trebalo da obrate više pažnje na odnos sa decom, kao i na komunikaciju sa saradnicima i rođacima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Preko nekog kreativnog ili posla u vezi sa sportom, imate mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostrnastvu ili put. U ljubavi ste rastrzani, jer vam osećanja govore jedno, a razum drugo, naročito ako se radi o jednoj Vodoliji.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Budući da uvek volite da znate na čemu ste, današnja pozicija Meseca u Strelcu vam ne odgovara, zato nemojte ni da insistirate na poslovnim dogovorima. Jedan romantični Bik će sve učiniti kako bi vam pokazao koliko je oduševljen vama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Strelcu podstiče vašu mentalnu aktivnost, pa razmišljate o novom biznisu, kraćem put, odnosu sa decom, rođacimna, saradnicima. Od kada ste upoznali jednog Blizanca, sve vam je teže da odolite njegovom šarmu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Odgovara vam tranzit Meseca preko Strelca, jer vam donosi novac, preko nekretnina ili kontakata sa strancima. Ljubavni partner očekuje da mu poklonite više pažnje, naročito ako se radi o Ribama ili Raku. Bik misli na vas.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko vašeg polja ličnosti, jednom mesečno, uglavnom vam donosi novac jer Mesec upravlja vašim finansijama. Međutim, donosi i vanredne troškove. Poslušajte savet Lava. Voljenoj osobi smeta što je često kritikujete.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ne prija vam Mesec u astrološkom polju prepreka, zbog čega ne možete da pružite onoliko koliko biste želeli ni na poslu ni u ljubavi. Dopada vam se neko čiji posao podrazumeva česta putovanja, moguće da se radi o Ribama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Odgovara vam Mesec u Strelcu, jer vam na pamet padaju sjajne ideje u vezi sa poslom i mogućnostima za zaradu. Neko vas u tome usporava ili ometa, ali vi niste neko ko će na to obraćati previše pažnje. Jedan Lav misli na vas.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ne može se reći da vam prija Mesec u Strelcu, jer pravi napete aspekte sa mnogo planeta u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Slobodne Ribe očekuje strastveni susret sa jednim Jarcem.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)