MAJSTORI SA MAKAZAMA: Učenici sa smetnjama u razvoju pokazali svoje frizersko umeće

B.B.

22. 04. 2024. u 12:21

POD pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, u organizaciji Zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, u Beogradu je održano Republičko takmičenja frizera u znanju i veštinama za učenike sa smetnjama u razvoju.

МАЈСТОРИ СА МАКАЗАМА: Ученици са сметњама у развоју показали своје фризерско умеће

Foto: Ministarstvo prosvete

Takmičenje je održano u Školi za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“, a učestovale su: Srednja zanatska škola iz Beograda, Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“ iz Subotice, Škola za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“ iz Beograda, Škola sa domom učenika oštećenog sluha i govora „11. maj“ iz Jagodine, Škola sa domom učenika oštećenog sluha Kragujevac, ŠOSO „Bratstvo“ Bečaj i ŠOSO „Radivoj Popović“ iz Sremske Mitrovice, ŠOSO „Jelena Varjaški“ iz Vršca i Specijalna škola sa domom učenika „Bubanj“ iz Niša.

Takmičare je pozdravila načelnica odeljenja za srednje obrazovanje Ministarstva prosvete Marija Krneta, direktorka škole domaćina takmičenja Mirjana Ivanović, kao i predsednica Zajednice škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Srbije Silvana Pavlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)