ZA ĐAČKE ZADRUGE 12 MILIONA DINARA: Potpisani ugovorei sa direktorima 36 škola

Lj.B.

30. 11. 2023. u 12:00

MINISTARKA prosvete Slavica Đukić Dejanović dodelila je danas direktorima 36 osnovnih škola u Srbiji ugovore o finansijskoj podršci učeničkim zadrugama.

ЗА ЂАЧКЕ ЗАДРУГЕ 12 МИЛИОНА ДИНАРА: Потписани уговореи са директорима 36 школа

tanjug

- Ministarstvo je tu da podrži i osnaži škole da unapređuju vaspitno-obrazovni rad, između ostalog i kroz konkurse i sredstva koja obezbeđujemo. Putem ovog Javnog poziva dodelili smo oko 12 miliona dinara učeničkim zadrugama. Od 2020. do sada 65 miliona - rekla je ministarka.

Đukić Dejanović je istakla da su škole te koje svakodnevno razvijaju potencijal učenika, jačaju njihovu motivaciju za rad, želju da budu ljudi.

- Uspešni i odgovorni, jer oni su naša budućnost - rekla je ministarka.

Na skupu su predstavljeni proizvodi i radovi, koji su nastali angažovanjem učenika u školskim zadrugama, a direktori škola saglasni su u tome da među učenicima vlada veliko interesovanje za ovakvo višeznačajno angažovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove