GLUMICA GOSPODARILA OZLOGLAŠENOM DISKOTEKOM! Bila je napopularnija, a u njoj su počeli obračuni klanova

Novosti online

04. 05. 2021. u 20:35

U BEOGRADU osamdesetih godina, ako si hteo da budeš ime, morao si da se pojaviš u klubu „Nana“. Ozloglašena diskoteka na Senjaku bila je mesto obračuna stare garde beogradskih kriminalaca i to od perioda Ranka Rubežića, Đorđa Božovića Giške, pa nadalje.

ГЛУМИЦА ГОСПОДАРИЛА ОЗЛОГЛАШЕНОМ ДИСКОТЕКОМ! Била је напопуларнија, а у њој су почели обрачуни кланова

Foto: Jutjub/Printskrin

U "Nani" se marta 1990. godine dogodio i prvi obračun – ubistvo „žestokog momka“ Andrije Lakonića Lakija, kada je na videlo isplivala afera kriminalcima koji su u inostranstrvu radili za tadašnju Saveznu službu bezbednosti.

Ali, malo je poznato da je vlasnica „Nane“ bila čuvena srpska glumica Nada Blam. Glumica je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

- U doba kada smo tadašnji muž i ja otvorili čuvenu diskoteku „Nanu“, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj - navela je Nada.

Slavna glumica koja je od supruga razvela devedesetih, istakla je da je u to vreme imala dosta para, ali i brdo nevolja. 

- Imali smo mnogo novca, ali i mnoštvo nevolja. Bilo je i onih situacija kakve čitate u štampi. Zaista sam se našla u nebranom grožđu, nisam ni znala da takve stvari postoje. Išla sam u muzičku školu, pa na Akademiju i odjednom sam postala vlasnica kafića. Mislila sam da ću umreti. To nije posao koji sam umela da radim. Sada bih umela, ali ne želim. Nikada više! - poručila je Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo