OVE TRI LOKACIJE POLICIJA JE ISTOVREMENO PRETRAŽIVALA: Još se traga za Dankinim telom - 14 dana otkako nema devojčice

Novosti online

09. 04. 2024. u 15:56

TAČNO pre 14 dana, negde u ovo vreme, po društvenim mrežama počele su da se šire fotografije nestale devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju.

ОВЕ ТРИ ЛОКАЦИЈЕ ПОЛИЦИЈА ЈЕ ИСТОВРЕМЕНО ПРЕТРАЖИВАЛА: Још се трага за Данкиним телом - 14 дана откако нема девојчице

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Tad niko nije slutio šta ćemo saznati za nekoliko dana - dete nije nigde upalo, nije oteto, nije prodato. Ishod je bio šokantan - Danka je ubijena. Danas, 14. dana od trenutka njenog nestanka, policija svim silama pretražuje još tri moguće lokacije koje su ostale nepretražene, u potrazi za telom - rezervoar pored kuće osumnjičenog, most, deo Lazarevog kanjona.

Pretraga Lazarevog kanjona

U Borskom okrugu se i danas, šesti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, a pretražuje se drugi deo Lazarevog kanjona. Pripadnici policije zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili su prvih 3,5 kilometara kanjona, a pretražena je i jama iznad kanjona duboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi. Pretraživana je Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke.

Pretraga mosta

Kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se danas ka Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će se telo ubijene Danke Ilić (2) naći. Policajci su opkolili obe strane mosta i nisu dali nikome da se približi. Teren je strm, puno je šiblja i granja. Ipak, potraga je bezuspešna. Odatle su se uputili dalje, ka kući osumnjičenog za ubistvo.

Pretraga rezervoara, manjeg bazena

Na ivici dvorišta osumnjičenog za ubistvo malene Danke, u selu Zlot, nalazi se i omanji rezervoar, takoreći delom u komšijskoj parceli, koji policajci danas intenzivno pretražuju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE IZ BORA: Igračke i cveće za malu Danku - građani se opraštaju od ubijene devojčice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)