VATRENI OKRŠAJ U BEOGRADU: Mladić upucan tri puta

Novosti online

28. 03. 2024. u 06:51

U BEOGRADU se u toku noći dogodila pucnjava u kojoj je mladić tri puta upucan u nogu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

ВАТРЕНИ ОКРШАЈ У БЕОГРАДУ: Младић упуцан три пута

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Pucnjava se dogodila u 2.30 časova na uglu Jurija Gagarina i Gandijeve ulice, a mladić je prevezen u Zemunsku bolnicu.

Na skretanju ka aerodromu "Nikola Tesla", u 19 časova, vozilo je skrenulo s puta, a tom prilikom povređeni su muškarac i žena, koji su potom odvedeni u Zemunsku bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 96 puta, od toga 13 puta na javnom mestu. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, a bilo je poziva i za psihijatrijske i pacijente u alkoholisanom stanju, navode u Hitnoj pomoći.

BONUS VIDEO:

GDE JE MALA DANKA? Prošlo je 30 sati, evo šta sve znamo o nestanku dvogodišnje devojčice kod Bora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!