PUKAO MU FILM! Rasel Vestbruk hteo da bije Luku Dončića (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 04. 2024. u 08:06

Košarkaši Dalas Maveriksa su lakše od očekivanog savladali Los Anđeles Kliperse 101:90 i poveli sa 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

ПУКАО МУ ФИЛМ! Расел Вестбрук хтео да бије Луку Дончића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Još jednu dobru utakmicu imao je Luka Dončić. Slovenački reprezentativac ubacio je 22 poena uz 10 skokova i 9 asistencija.

Mnogo glavobolja Luka je zadavao Raselu Vestbruku koji je u jednom momentu izgubio strpljenje i želeo da se obračuna sa Dončićem.

Vesbtruk, koji važi za dobrog defanzivca bio je nemoćan, te je u frustraciji napravio neke faulove na granici normalnog, a sve je kulminiralo u četvrtoj četvrtini kada je umalo nasrnuo na zvezdu Dalasa.

Sve se završilo dobro, ali je Luka posle meča otkrio da ima probleme sa povredom, koja ga je nakratko odvojila od terena u jednom delu prve četvrtine.

Posle meča je istakao da njegovo koleno nije dobro i da će sutra videti kako će se osećati i da li će biti od pomoći ekipi u četvrtom duelu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)