ZIDAO BEZ DOZVOLE ZGRADU I HOTEL U SURČINU: Tužilaštvo traži godinu zatvora za S.Ć. (71) i pet miliona dinara kazne

J.D.Lj.

29. 03. 2024. u 13:01

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv S.Ć. (75) zbog građenja bez građevinske dozvole.

ЗИДАО БЕЗ ДОЗВОЛЕ ЗГРАДУ И ХОТЕЛ У СУРЧИНУ: Тужилаштво тражи годину затвора за С.Ћ. (71) и пет милиона динара казне

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

On je, tvrdi Tužilaštvo,  tokom 2023.pa sve do 15. oktobra prošle godine, u Surčinu, gde je u svojstvu investitora gradio objekat bez građevinske dozvole i nakon izdatog rešenja o obustavi radova nastavio započetu gradnju.

S.Ć. je dogradio postojeći ugostiteljski objekat – hotel, spratnosti II+2 iznad drugog sprata, nakon čega je izveo konstrukciju trećeg i započeo zidanje četvrtog sprata.

Posle izvršenog zatvaranja gradilišta po rešenju građevinskog inspektora S.Ć. je nastavio sa radovima nadogradnje hotela i završio konstruktivne zidove u nivou četvrtog i petog sprata i uzidao ogradu krovne terase.

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, a Tužilaštvo je predložilo sudu da ga oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, kao i da mu izrekne novčanu kaznu od 5.000.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!