Metalfer Steel Mill sinonim za kvalitet i očuvanje životne sredine: Čuvarkuće primer ekološke odgovornosti

Novosti onlajn

30. 01. 2024. u 10:06

Kompanija „Metalfer Steel Mill“, vodeći domaći proizvođač čelika, istovremeno postavlja vrhunske standarde kvaliteta i realizuje ključne inicijative i projekte u oblasti očuvanja i zaštite životne sredine.

Metalfer Steel Mill синоним за квалитет и очување животне средине: Чуваркуће пример еколошке одговорности

Foto: PKS

Žig „Čuvarkuća“ na proizvodima ove firme, koji dodeljuje Privredna komora Srbije u okviru projekta „Stvarano u Srbiji“ pečat je i potvrda posvećenosti vrhunskom kvalitetu, domaćem poreklu i ekološkoj odgovornosti, po čemu su prepoznatljivi na tržištu.

Deo srpskih puteva i velikih infrastrukturnih projekata

„Proizvodi ’Metalfer Steel Mill-a’ prisutni širom zemlje ugrađeni su u naše puteve i veliki broj drugih građevinskih i infrastrukturnih projekata. Širok asortiman ispunjava najviše industrijske standarde i uključuje rebrasti betonski čelik u šipkama, rebrasti betonski čelik u koturu, toplovanu žicu i čelične gredice“, rekla je dr Jelena Zakonović, generalna direktorka kompanije.

Foto: PKS

Dr Jelena Zakonović, generalna direktorka kompanije

Novi proizvodni kapaciteti i tehnološke inovacije

„Metalfer Steel Mill“, kako ističe direktorka, ponosi se svojim novim proizvodnim kapacitetima, koji nose najsavremenije tehnologije, ključne za obezbeđivanje vrhunskih čeličnih proizvoda.

Sa savremenim postrojenjima i tehnološkim inovacijama, njihovi proizvodi postali su sinonim za čelik vrhunskog kvaliteta na domaćem tržištu. Pored toga, kompanija je aktivan igrač i na globalnom tržištu kroz izvoz svojih proizvoda u region i mnoge zemlje Evropske unije.

Sa timom istaknutih stručnjaka i predanim radom svih zaposlenih, kompanija prati najsavremenije trendove i stalno unapređuje proizvodne procese kako bi odgovorila na zahteve savremenog i dinamičnog tržišta.

„ ’Metalfer Steel Mill’ broji preko 600 stalno zaposlenih čiji angažman ne samo da doprinosi proizvodnji visokokvalitetnih čeličnih proizvoda, već podržava i lokalnu privredu. Saradnja sa malim proizvođačima i lokalnim dobavljačima deo je naše strategije društvene odgovornosti, doprinoseći održivom razvoju lokalnih zajednica“, objašnjava Zakonović.

Posvećen tim „Metalfer Steel Mill-a“, blisko sarađuje sa svakim klijentom, a žig "Čuvarkuća" na proizvodima ove kompanije značajno je promenio i ponašanje potrošača. „Očigledan je značajan porast interesovanja i kupovine naših proizvoda, s obzirom na to da potrošači sada prepoznaju ’Čuvarkuću’ kao simbol vrhunskog kvaliteta i odgovornog poslovanja“, dodaje direktorka.

Foto: PKS

Toplovaljana čelična žica

Očekuju se i nove „Čuvarkuće“ za Metalfer® Green Steel

S ponosom najavljujemo da „Metalfer Steel Mill“ očekuje da će dobiti prestižnu oznaku „Čuvarkuća“ i za svoj novi, inovativni proizvod - Metalfer® Green Steel. Ovaj proizvod simbolizuje naredni korak u posvećenosti, održivosti, postavljajući nove standarde u metalurškoj industriji. Metalfer® Green Steel je revolucionarni proizvod razvijen kao deo strategije održivosti, poručuju iz kompanije.

Kroz inovativne prakse, poput korišćenja obnovljivih izvora energije, reciklaže otpada i smanjenja emisija štetnih gasova, ova čeličana još jednom potvrđuje svoju posvećenost ekološkoj odgovornosti.

Foto: PKS

„Čuvarkuća“ i na Metalfer® Green Steel obezbediće potrošačima prepoznatljivu oznaku vrhunskog kvaliteta i odgovornosti. Ovaj korak ne samo da potvrđuje posvećenost kompanije već i jača poverenje potrošača u održive proizvode.

Kako naglašavaju, njihova odlučnost da se ne zaustave samo na tradicionalnom asortimanu, već da istraže nove puteve ka održivosti, čini ih liderima u dinamičnom industrijskom okruženju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)