DANAS JOŠ TOPLIJE VREME: Nakon jutarnjeg mraza temperature i do 15 stepeni, a pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana

Tanjug

26. 03. 2021. u 07:00

U SRBIJI će ujutru biti hladno sa slabim mrazem, ponegde i sa kratkotrajnom maglom, u toku dana biće sunčano i malo toplije.

ДАНАС ЈОШ ТОПЛИЈЕ ВРЕМЕ: Након јутарњег мраза температуре и до 15 степени, а погледајте какво нас време очекује наредних седам дана

Foto: N.Živanović

Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od -5 do 2, najviša od 9 do 16 stepeni, saopštio je RHMZS.

Ujutro hladno, u okolini slab mraz. U toku dana sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljivog smera.

Najniža temperatura od -3 do 2, najvisa 14 stepeni.

Foto: Printskrin/RHMZ

Prema izgledima za narednih sedam, do 2. marta, u subotu će biti pretežno sunčano i još toplije. U toku noći na severu, a u nedelju ujutro i pre podne i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom i manjim padom temperature.

U nedelju posle podne postepeno razvedravanje. Od ponedeljka pretežno sunčano i toplo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)