DIRLJIV OPROŠTAJ JELENE ĐOKOVIĆ OD DEDE: Ispratila sam jednu divnu dušu put večnosti, put novog početka (FOTO)

Novosti online

24. 10. 2020. u 15:47

DEDA Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa preminuo je u 82. godini života i sahranjen je u petak na seoskom groblju u Veliševcu pored Ljiga.

ДИРЉИВ ОПРОШТАЈ ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ ОД ДЕДЕ: Испратила сам једну дивну душу пут вечности, пут новог почетка (ФОТО)

Foto: Arhiva V.N.

Na večni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera.

Ona se, danas, na društvenoj mreži Instagram dirljivim rečima oprostila od svog dede, a pored fotografije, kako je navela, staze njenog detinjstva napisala je emotivne reči:


- Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života - uloga unuke.I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano - kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti... put novog početka. Zahvalna beskrajno 🙏❤️ - napisala je Jelena.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)