"VELIKI PONOS ZA CELU SRBIJU": Brnabić čestitala ogroman uspeh - Profesorka Matematičke gimnazije osvojila titulu najbolje na svetu

Tanjug

09. 04. 2024. u 18:12

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić uputila je čestitke Matematičkoj gimnaziji i profesorki engleskog jezika u toj školi Ivani Milošević, povodom nagrade za najbolju nastavnicu liderku u svetu, na takmičenju koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama, na Floridi u konkurenciji od 5.000 nastavnika.

ВЕЛИКИ ПОНОС ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ: Брнабић честитала огроман успех - Професорка Математичке гимназије освојила титулу најбоље на свету

Foto: Printskrin/RTS

- Uvek me neizmerno raduju uspesi nastavnika, đaka i obrazovnih institucija iz naše zemlje. Ovim uspehom dokazujete da ideje, posvećenost, trud i inovativnost u radu mogu da donesu velike rezultate i bitna priznanja -navela je Brnabić.

Brnabić je zahvalila profesorki Milošević što predanim radom daje najbolju moguću podršku učenicima u odrastanju, obrazovanju i ispunjenju njihovih punih potencijala.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Moram da istaknem da je ovo veliki ponos ne samo za Matematičku gimnaziju i Vaše učenike, već i za celu Srbiju, samim tim što je po prvi put neko iz naše zemlje, u brojnoj konkurenciji od više od 5.000 nastavnika engleskog jezika iz celog sveta, poneo ovu značajnu nagradu", navela je Brnabić.

Predsednica parlamenta je profesokri Milošević zaželela još puno uspeha i budućih odlikovanja.

- Još jednom upućujem iskrene čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, profesorki Ivani i svim učenicima na predanom radu u ispunjenju ovako značajnih rezultata - navodi se u čestitki.

BONUS VIDEO: 61. NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE: Dodela priznanja "Večernjih Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave