MINISTARSTVO PROSVETE: Od 8. do 18. novembra 2.500 zaraženih učenika

Tanjug

19. 11. 2021. u 11:51

PREMA podacima Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", od 8. do 18. novembra broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina bio je 2.505, što je 0,33 odsto obolelih, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ:  Од 8. до 18. новембра 2.500 заражених ученика

Foto: M. Anđela

U osnovnim i srednjim školama ukupno je 11 odeljenja koja su zbog najmanje tri slučaja infekcije učenika promenila način organizacije rada sa neposrednog rada na onlajn nastavu u poslednjih 10 kalendarskih dana.

Takođe, ukupno je 88 odeljenja koja su zbog najmanje dva slučaja infekcije učenika prešla sa neposrednog na kombinovani model nastave u istom periodu.

Ukupno je šest grupa koji su u poslednjih 10 kalendarskih dana prešli sa kombinovanog modela nastave na onlajn, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

BRAT JOVANE PETKOVIĆ NAKON SUĐENjA: Gigić je zaslužio ovu kaznu od 12 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)