NAROD VEĆ SLAVI POBEDU: Širom Crne Gore auto kolone podrške srpskoj braći

12. 03. 2021. u 21:46

PLjEVLjACI su večeras kroz masovnu i veličanstvenu auto litiju pružili podršku srpskoj braći u gradu pod Trebjesom a povodom lokalnih izbora koji se u nedelju održavaju u Nikšiću.

НАРОД ВЕЋ СЛАВИ ПОБЕДУ: Широм Црне Горе ауто колоне подршке српској браћи

Foto: M. D.

- Srpski narod je konačno u Nikšiću dobio svog autentičnog srpskog predstavnika, Marka Kovačevića, jednog časnog, poštenog, pametnog čoveka koji će sa ekipom svojih ljudi od Nikšića da napravi ono što je nekad Nikšić bio- kazao je doktor Dario Vraneš, jedan od organizatora autolitije i pozvao sve Nikšićane da svi do jednog izađu na izbore u nedelju i daju podršku Koaliciji za budućnost Nikšića.

Vraneš je dodao da Pljevljaci već sada sa ponosom mogu da čestitaju pobedu i slobodu Nikšićanima.

Pljevljaci su se masovno okupili na Trlici iznad Pljevlja odakle je krenula, više kilometara duga kolona automobila prema gradu sa zastavama i uključenim sirenama. Na ulasku u grad auto litiju je pozdravio veliki broj građana. Nakon vožnje ulicama grada učesnici litije su se razišli.

Istovremeno, građani Nikšića samoinicijativno su danas izašli vozilima na ulice da proslave pobedu na lokalnim izborima 14. marta koji se održavaju u tom gradu.

Njima su pružili podršku i ostali gradovi. Podgorica, Bijelo Polje, Berane, Pljevlja, Budva, Mojkovac, Kolašin, Žabljak…

Gotovo šezdeset hiljada građana Nikšića biraće u nedelju 14. marta lokalnu vlast, ali su već sad u njih uprte oči čitavog regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!