OSTALO SAMO ZGARIŠTE: Prvi snimci sa mesta strašne tragedije u Baru - U požaru izgorelo četvoro ljudi (VIDEO)

B.Dabić

15. 02. 2024. u 11:15

ČETIRI osobe među kojima ima i dece stradale su u požaru koji je u noći između srede i četvrtka izbio u Baru, u naselju ispod brda Volujica.

ОСТАЛО САМО ЗГАРИШТЕ: Први снимци са места страшне трагедије у Бару - У пожару изгорело четворо људи (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na mestu strašne nesreće ostalo je samo zgarište. 

 

Identitet žrtava još nije utvrđen.  

Požar je izbio oko 4.30 sati. Više vatrogasnih kola za nekoliko minuta od dojave je stiglo na lice mesta, ali na žalost nisu uspeli da spasu lica koja su stradala.

Okolnosti pod kojim se dogodio požar se utvrđuju.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bra tužilac Radovan Đurišić kaže da je dežurni tužilac sa veštakom otišao na lice mesta da izvrši uviđaj. Nakon što se utvrde sve činjenice, ne isključuje se mogućnost da istragu preuzme Više državo tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)