"IZDAJA SE NE PRAŠTA" Građani Sutomora poručili Spajiću da sedne za sto i da se dogovore (FOTO)

Novosti onlajn

30. 08. 2023. u 21:31

PRTOESTNE auto-kolone počele su večeras u 19 sati u više crnogorskih gradova zbog, kako kažu učesnici, odbrane izborne volje.

ИЗДАЈА СЕ НЕ ПРАШТА Грађани Сутомора поручили Спајићу да седне за сто и да се договоре (ФОТО)

Foto: B. Dabić

Pod sloganom " Izdaja se ne prašta"  grupa građana, njih 30-tak večeras su blokirali na kratko magistralni put Bar-Petrovac na raskrsnici ka tunelu Sozina. Građani su naveli da je večerašnje okupljanje simboličan protest i podrška grupi "Odbrana izborne volje" Narod je revoltiran, jer, kako su istakli večeras u Sutomoru, nema mesta za Srbe i poručili Spajiću i PES -u da sednu za sto i dogovore se. Za vreme blokade stvorene su kolone  na Jadranskoj magistrali, kao i prema Podgorici.

BONUS VIDEO: PROTEST ISPRED PROSTORIJA EVROPA SAD U NIKŠIĆU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)