ZAUSTAVILI TRAMVAJ DA BI SE SNIMALI ZA TIK-TOK: Incident na Novom Beogradu, vozač zbog obesnih tinejdžera zvao policiju! (VIDEO)

S. B. M.

15. 04. 2021. u 01:27

NA društvenim mrežama "Tik-tok" i "Fejsbuk" je osvanuo snimak maloletnika kako pritiska kočnicu u tramvaju na Novom Beogradu.

ЗАУСТАВИЛИ ТРАМВАЈ ДА БИ СЕ СНИМАЛИ ЗА ТИК-ТОК: Инцидент на Новом Београду, возач због обесних тинејџера звао полицију! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vozilo se zaustavlja sa nekolicinom putnika u njemu. Potom tinejdžer govori kako je vozač pozvao policiju, a na klipu se vidi i kako zaposleni razgovara sa nekim telefonom, a onda klincima pokazuje da zove MUP.

Vozač je, naime, zatvorio vrata tramvaja i onemogućio izlazak putnika, ali i dvojice vandala koji su izazvali naglo kočenje, i onda pozvao policiju. Tinejdžeri su nekako uspeli da izađu iz vozila, pa se na sledećem snimku vidi kako beže. U opisu snimka stoji: "Ha ha, na kraju nam nije dao da izađemo, pa smo opet to uradili".

Na ovaj snimak, reagovali su i drugi vozači tramvaja, ali i autobusa.

Tinejdžeri čekaju ispred autobusa, pa kad zatvori, i krene, odvrnu ventil vrata i u njima onda nema vazduha, te ostanu zaglavljena.

Foto: Printskrin

T

U GSP kažu da vozači često ne prijavljuju ovakve probleme, ali napominju da ovi incidenti nisu prijatni ni zaposlenima ni putnicima.

- Apelujemo na maloletnike da to ne rade, jer može doći do teških posledica - kažu u GSP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima