HIT OGLAS DEVOJKE IZ SRBIJE: Traži cimerku, mora da ispuni ovaj uslov

Novosti online

10. 04. 2021. u 18:02

OGLAS jedne korisnice tvitera iz Srbije izazvao je veliku pažnju na toj društvenoj mreži, i pokzao koliko su nam se životi promenili zbog pandemije virusa korona.

ХИТ ОГЛАС ДЕВОЈКЕ ИЗ СРБИЈЕ: Тражи цимерку, мора да испуни овај услов

Foto: Tviter/Printscreen

Ona je u potrazi za cimerkom postavila informacije o stanu koji bi delila sa zainteresovanima, uz jedan zanimljivi uslov.

- Tražim (vakcinisanu) cimerku - stan u Paviljonima, NBG, kirija 125 evra + računi (2000 info stan, struja na trošenje, leti jako niska). Dvosoban stan, svaka ima svoju sobu i svoju terasu, stanodavac je super čovek. Ja sam pušač - napisala je korisnica Tvitera, uz molbu da se njen tvit podeli.

Foto: Tviter/Printscreen

Da li će i u budućnosti vakcinacija biti normalan uslov za potencijalne cimere, ali i u drugim aspektima naših života, ostaje da se vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)