PRIZNANJE KLINICI ZA REHABILITACIJU: Uručena nagrada "Zvezde Beograda 2023"

B.B.

23. 04. 2024. u 15:21

KLINIKA za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" dobitnik je priznanja "Zvezde Beograda 2023", koje tradicionalno od 2016. godine dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda,

ПРИЗНАЊЕ КЛИНИЦИ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ: Уручена награда Звезде Београда 2023

Foto: Beoinfo

 Priznanje je uručila direktorka Milica Papić, a u ime klinike priznanje je primio direktor prim. mr sci. med. dr Željko Kanjuh, saopšteno je iz Kancelarije za mlade.

 Klinika za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" predložena je iz Sekretarijata za zdravstvo zato što smatraju da su njihov profesionalni pristup i zalaganje, kao i ostali ostvareni rezultati značajno doprineli kvalitetnom pružanju zdravstvene zaštite Beograđana.

 Priznanja "Zvezde Beograda 2023" dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija, na predlog Kancelarije za mlade, Sekretarijata za zdravstvo i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, čime se potvrđuje odlučnost Grada da davanjem podrške osnaži udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za  Beograd.

Kako su saopštili iz Kancelarije za mlade, ove godine simbolično priznanje "Zvezde Beograda 2023" biće uručeno prilikom posete izabranim udruženjima, organizacijama, institucijama i pojedincima, jer tako imaju mogućnost da se bolje upoznaju sa njihovim radom i dobrim idejama koje primenjuju .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)