PARČE PICE PROŠLE NEDELJE JE BILO 400 DINARA, A SAD IMA NOVU CENU: Pogledajte koliko košta

S.V.

08. 04. 2024. u 16:22

NAJBOLjA, ali i najgora reklama je ona koja ide od "usta do usta", čemu svedoči to da je pica iz jednog lokala u centru grada, čija je cena za jedno parče prošle nedelje šokirala sugrađane, sada pojeftinila - sa 400 na 300 dinara.

ПАРЧЕ ПИЦЕ ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ ЈЕ БИЛО 400 ДИНАРА, А САД ИМА НОВУ ЦЕНУ: Погледајте колико кошта

Privatna arhiva

 Posle pisanja "Novosti" i brojnih negativnih komentara sugrađana koji su u prvi mah mislili da se za 400 dinara prodaje cela mala pica, ova picerija je promenila cene u izlogu.

Sada svako parče, koje je veće nego u drugim lokalima, košta 300 dinara za sve vrste pica, bez obzira da li neko bira "trougao" koji ima samo sipr i kečap ili kulen, pršut, pečurke... Mnogobrojni misle da je i ova cena visoka, jer se sećaju da je pre nekoliko godina komad pice iste veličine ovde koštao 110 dinara i uz njega se dobijao jogurt ili gazirani sok.

Inače, ova picerija postoji na nekoliko lokacija u širem centru grada. Pre nekoliko godina, bila je nakratko zatvorena kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima su se videli miševi i golubovi kako šetaju po picama. Posle toga, malo su "uglancali" lokale i podigli cene pica sa 110 na 150 dinara, a od tada su poskupljivali, čini se, veoma često.

Samo desetak metara niže, ka Trgu republike, u jednom lokalu parče obične pice prodaje se za 120, a one sa kulenom za 130 dinara. U jednom poznatom lancu pekara, "kaprićoza" je 160, a "gurmanska" sa kulenom i paprikom je 190 dinara. Takođe, u pojedinim objektima u centru grada može se kupiti ceo ručak koji uključuje meso ili ribu, krompir, salatu, hleb i limunadu, i sve to za 490 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove