PODELJENO 70 BESPLATNIH AUTO SEDIŠTA ZA DECU: Roditelji iz Obrenovca, evo kako da se prijavite

S.V.

07. 04. 2024. u 17:00

U SALI Opštine Obrenovac tokom vikenda podeljeno je 70 auto - sedišta za decu koja žive na teritoriji ove lokalne samouprave.

ПОДЕЉЕНО 70 БЕСПЛАТНИХ АУТО СЕДИШТА ЗА ДЕЦУ: Родитељи из Обреновца, ево како да се пријавите

GO OBRENOVAC

Podela dečjih sedišta je projekat koji sprovodi opština u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja a cilj ovog programa je povećanje nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Obrenovčani koji su postali roditelji, mogu aplicirati za dobijanje besplatnog dečjeg auto - sedišta, najkasnije dok dete ne napuni devet meseci.

- Roditelji koji žele da apliciraju, moraju na pisarnici opštine podneti izvod iz matične knjige rođenih jednog od roditelja i deteta, prijavu boravka i očitanu saobraćajnu dozvolu - kažu iz GO Obrenovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom