KVAR NA KOTLARNICI U TOPČIDERU: Prekinuto snabdevanje toplom vodom iz tolane "Cerak" zbog kvara

A. Z. K.

27. 03. 2024. u 16:52

ISPORUKA tople vode iz toplane "Cerak" prekinuta je danas zbog neodložnih radova.

КВАР НА КОТЛАРНИЦИ У ТОПЧИДЕРУ: Прекинуто снабдевање топлом водом из толане Церак због квара

Foto D. Milovanović

Kako su saopštili u JKP "Beogradske elektrane" potrošači bi toplu vodu mogli da očekuju da će isporuka biti nastavljena u toku dana.

Danas se dogodio kvar i na toplotnom izvoru kasarne "Topčider" pa je prekinuta isporuka toplotne enregije koji se snabdevaju iz ove kotlarnice.

- Bez grejanja su ostali građani koji žive u Radanskoj ulici, Augusta Cesarca, Teodora Drajzera, uroša Predića, Jovana Žujovića i Kronšatatskoj ulici. Uklanjanje ovog kvara je u nadležnosti Vojske, a po završetku neophodnih radova snabdevanje će biti redovno - saopštili su u JKP "Beogradske elektrane".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!