ŠIPTARSKI MEDIJI SLAVE MESIĆA: Masovno preneli izjavu u kojem najsramnije vređa Vučića i preti da Srbija neće biti "velika" (FOTO)

Novosti onlajn

28. 04. 2024. u 12:05

BIVŠI predsednik Hrvatske Stipe Mesić rekao je u Prištini, na skupu „Panalbansko-međubalkansko-evroatlantski“, da se velika Srbija više nikada ne može napraviti, dodajući da i dalje ima ljudi poput "zločinca Slobodana Miloševića" koji ciljaju na srpsku ekspanziju, aludirajući na predsednika Aleksandra Vučića.

ШИПТАРСКИ МЕДИЈИ СЛАВЕ МЕСИЋА: Масовно пренели изјаву у којем најсрамније вређа Вучића и прети да Србија неће бити велика (ФОТО)

Foto: Printskrin

Njegovu sramnu izjavu, u kojem na najgori mogući način vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića aludirajući da je "zločinac" brže-bolje preneli su svi albanski mediji. 

Foto: Printskrin

On je rekao da je Milošević prvenstveno odgovoran za žrtve u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu.

- Veoma vam hvala što sam ovde na 25. godišnjicu nezavisnosti Kosova - rekao je Mesić i nastavio da govori o krvavom raspadu Jugoslavije, gde je istakao naročitu ulogu Beograda.

Mesić je nakon ovoga krenuo sa novim lažima i uvredama - optuživši Beograd za tendencije ka stvaranju "velike Srbije".

- Svi smo videli kako se ovo delo (raspad Jugoslavije prim.aut.) završilo i sa koliko žrtava, nažalost, ima i onih koji žele da učine Srbiju velikom, ali ja vam kažem - to ne može da se uradi. Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, ja vam kažem da je Srbija mala zemlja na Balkanu - rekao je Mesić, a ovu njegovu izjavu jedva su dočekali i masovno preneli šiptarski mediji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom