NOVI ŠOK U RIMU! Tabilo nije jedina senzacija - u polufinale prošao autsajder koji se razgoropadio nakon što je izbacio Medvedeva

Novosti online

16. 05. 2024. u 19:39

Novak Đoković je senzacionalno izgubio u trećem kolu ATP turnira u Rimu, ali taj masters je bio "koban" i za još neke favroite.

НОВИ ШОК У РИМУ! Табило није једина сензација - у полуфинале прошао аутсајдер који се разгоропадио након што је избацио Медведева

FOTO: Tanjug/AP

Rus Danil Medvedev, koji je u ponedeljak u tri seta velike borbe eliminisao reprezentativca Srbije, Hamada Međedovića, u utorak je eliminisan kada ga je pobedio Tomi Pol, a taj Amerikanac je danas nastavio sa iznenađenjima.

On je, kao 16. sa ATP liste, u četvrtfinalu pobedio sedmog nosioca, Huberta Hurkača - rezultat je glasio 7:5, 3:6, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 44 minuta i američki igrač je za to vreme ostvario sedam brejkova, jedan više od favorita iz Poljske.

Tomi Pol će u polufinalu igrati ili sa Nikolasom Harijem, ili sa Stefanosom Cicipaso.

Na drugoj strani žreba polufinali su Alehandro Tabilo (koji je u ranoj fazi turnira eliminisao Novaka Đokovića) i Aleksander Zverev.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)