"BAHAR JE PREDSTAVIO SVETU NAŠU TALENTOVANU DECU": Crvena zvezda se zahvalila izraelskom stručnjaku

Novosti online

29. 04. 2024. u 16:19

BIVŠI trener Crvene zvezde, Barak Bahar vratio se na klupu Makabija iz Haife, a njemu se na svemu što je uradio tokom boravka u Beogradu zahvalio predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović.

БАХАР ЈЕ ПРЕДСТАВИО СВЕТУ НАШУ ТАЛЕНТОВАНУ ДЕЦУ: Црвена звезда се захвалила израелском стручњаку

FOTO: M. Vukadinović

Izraelski stručnjak je došao prošlog leta u redove šampiona Srbije. Početak je bio sjajan, ali onda su usledile blede partije. On je smenjen nakon poraza u večitom derbiju od Partizana (1:2).

- Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere - istakao je predsednik Zvezde.

Podsetimo, Bahara je na klupi crveno-belih zamenio Vladan Milojević koji je vratio klub iz Ljutice Bogdana na prvo mesto na tabeli.

BONUS VIDEO: Ovako je trener Zvezde Vladan Milojević reagovao posle remija sa Vojvodinom u prvenstvu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost