AMERIKANCI PRIZNALI: Iran je najavio napad

Novosti online

15. 04. 2024. u 20:44

SAD "nisu dobile obaveštenje od Irana" o specifičnostima napada na Izrael, rekao je u portparol Stejt departmenta Metju Miler.

АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ: Иран је најавио напад

Foto: Jutjub printskrin/The Pavlovic Today

"Jesu rekli svima da će nešto da preduzmu, ali nisu saopštili detanje, obim napada i kada će on biti izvršen", istakao je Miler.

Naglasio je da je tokom prethodne nedelje bilo više diplomatskih sastanaka na kome su učestvovali i predstavnici Irana i da nije bilo naznaka o detaljima napada. 

Velika Britanija je ranije, za razliku od SAD, odbacila tvrdnju Irana da je Teheran pre napada na Izrael obavestio Zapad o predstojećem napadu iz vazduha na izraelsku teritoriju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost