Pevač Nikola Rokvić pre 26 dana krenuo je peške iz Srbije u Grčku kako bi sakupio novac za dečju onkologiju, o čemu ne prestaje da se priča.

NJegova koleginica Vera Matović ga zna još od kad je bio dete, a jedan njegov potez duboko ju je razočarao, o čemu je u više navrata pričala javno.

Pevačica je tako navela da su je Nikola Rokvić i njegov brat Marko izvređali na društvenim mrežama jer je svojevremeno zalepila svoje plakate na pakovanja kisele vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

Ona je otkrila da su joj ljudi tražili postere kako bi se videlo ko je poslao pomoć, a fotografija sa donacijom završila je odmah na društvenim mrežama.

Foto: ATA images

 

 

- Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marina Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi - prisetila se pevačica u emisiji "Grand Magazin" i nastavila:

- Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa 'ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri...

Vera se tad dotakla i odnosa sa pokojnim Marinkom.

- Ja sam moju decu vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota - ispričala je Vera.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Nikola nastavlja svoju humanitarnu misiju

Nikola Rokvić je, inače, otkrio da je novac sakupljen, ali da on nastavlja put Egine kako bi sakupio sredstva za dečiju onkologiju u Nišu.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 26. dan je u toku. Sad sam na 24. kilometru, hvala Bogu ide sve dobro, menjaju se klime, sad prelazim jednu planinu. Centralna Grčka, još nekih 180 kilometara do Atine, i samo da vas obavestim na današnji dan da smo došli do 26 miliona dinara. Nastavljamo dalje, molim vas da i dalje podržavate ovu našu misiju i da skupimo dovoljno sredstava i za pedijatrijsku onkologiju u Nišu. Bog vas blagoslovio i svako dobro dao. Živeli - poručio je Nikola danas.

(Blic)

BONUS VIDEO: