Velibor DŽarovski, poznatiji kao „kralj fudbala“ preminuo je u 75. godini života, a tužnu vest potvrdila je porodica. Popularni DŽaro bio je apsolutni kralj fudbalskih nameštaljki, a uprkos tome obožavan od strane svih koji su ga poznavali. Dugo je kao menadžer sarađivao i sa estradom.

NJegova smrt pogodila je brojne poznate ličnosti, a među prvima su se oglasili Željko Samardžić na Instagramu i Riblja Čorba na oficijalnoj stranici na Fejsbuk profilu.

- Bilo je zadovoljstvo poznavati te i sarađivati sa tobom. Zbogom, legendo Balkana - poručio je Samardžić.

 

 

Uz Veliborovu fotku od legende se oprostila i grupa Riblja Čorba.

- Otišao je naš veliki prijatelj, najmaštovitiji prevarant, jedan i jedinstven Velibor DŽarovski DŽaro. Jeste nas varao, ali je to tako šarmantno i duhovito radio da niko nije bio u stanju da se naljuti na njega. Putuj, dragi DŽaro, i varaj zvezde na nebu - napisali su na društvenim mrežama.

 

 

DŽarovski je bio menadžer najvećim estradnim zvezdama 80-ih godina. Zastupao je Zdravka Čolića, Bjelo Dugme, Mišu Kovača, Terezu Kesoviju i mnoge druge.

Iako je svojevremeno bio menadžer brojnim velikanima srpske muzičke scene, istakao je da mu to nije bio najveći uspeh.

– Nisu za meni najveći uspesi Zdravko Čolić, Mišo Kovač, Bijelo Dugme, Tereza Kesovija, Bora Čorba, Oliver Mandić, Kemal Monteno, Miki Jevremović, Indeksi i Leb i sol, čiji sam bio menadžer, već fudbalski klub Sloga Jugomagnat u prvoj makedonskoj ligi. Osvojili smo tri titule zaredom, zahvaljujući meni - rekao je Velibor jednom prilikom.

(Grand)

BONUS VIDEO: