Venera u konjunkciji sa Uranom u Biku 18. maja izaziva period uzbuđenja i neočekivanih dešavanja u ljubavnim i finansijskim stvarima.

Iznenadna privlačnost

Ova konjunkcija je poznata po tome što donosi iznenadne privlačnosti, iznenađenja u odnosima i inovativne pristupe rukovanju imovinom i lepotom.

Venera koja voli udobnost u Biku je naelektrisana nepredvidivom energijom Urana, podstičući vas da istražujete nove načine uživanja i vrednovanja fizičkih i senzualnih zadovoljstava života. Iako ovaj aspekt može doneti uzbudljiva iskustva, on vas takođe podstiče da ostanete otvoreni za promene i fleksibilnost u potrazi za zadovoljstvom i sigurnošću.

Foto: Profimedia

 

 

Srećan period za finansije

Istog dana, Venera takođe formira konjunkciju sa Jupiterom u Biku, pojačavajući teme rasta, sreće i obilja u ljubavi, lepoti i finansijskim poslovima.

Ovo retko i korisno usklađivanje podstiče optimizam, velikodušnost i želju da proširite svoje horizonte emotivnog i finansijskog tipa. Jupiterova ekspanzivna priroda u kombinaciji sa Venerinim fokusom na zadovoljstvo i udobnost može dovesti do uživanja, ali i do značajnih mogućnosti za poboljšanje vašeg životnog standarda i odnosa.

Vreme je da prihvatite radost, podelite svoje bogatstvo i naklonost i uživate u blagodatima koje život nudi.

BONUS VIDEO: