x

SA MESTA NESREĆE: Izvučen automobil u kojem su stradala trojica mladića

Vesti

18. Feb 2023.

SA MESTA NESREĆE: Izvučen automobil u kojem su stradala trojica mladića

Povezane vesti

Još videa

Planeta

EKVADORSKI ZATVOR: Pogledajte kako izgleda kad udje 1000 vojnika

Skoro 1.000 vojnika, kako se izveštava, ušlo je u utorak u zatvor El Rodeo Portovieho nakon predsedničkog dekreta o mobilizaciji vojske i policije u provinciji Manabi. Intervencija vlade bila je podstaknuta tragičnom smrću direktora regionalnog zatvora, Kosme Damijana Parralesa Merčana, u napadu 2. juna. Eskalacija nasilja uticala je na civile, a novinari koji su izveštavali o događajima u primorskoj pokrajini suočeni su sa ciljanim napadima.

Pogledaj sad
Planeta

NESVAKIDAŠNJE SCENE NA SEVERU RUSIJE: Jun, grad Dudinka okovan ledom, a ljudi- uživaju

Stanovnici lučkog grada Dudinka na krajnjem severu Rusije pohrlili su na reku Jenisej da bi slikali ogromne ledene blokove ostavljene na obali reke nakon odnošenja leda. Na snimku snimljenom u utorak prikazana je šamanka sa bubnjem koja izvodi ritual, dok se na snimku snimljenom u četvrtak vidi kako se meštani penju na ledene blokove i poziraju sa njima. Jenisej je najveća reka koja se uliva u Arktički okean. Ledenje u Dudinki obično počinje krajem maja - početkom juna i privlači hiljade lokalnog stanovništva i turista.

Pogledaj sad
Planeta

RUSKI SUPESONIČNI LOVCI: Pogledajte lovce Su-34 koji koriste municiju dostavljenu iz vazduha

Posade supersoničnih lovaca-bombardera ruskog vazduhoplovstva Su-34 pogodile su kamuflirana vozila i ljudstvo AFU u zoni delovanja grupe Vostok, saopštila je u petak pres služba ruskog Ministarstva odbrane. Na snimku Ministarstva se vidi kako borbeni avion ispušta municiju dostavljenu vazduhom pre povratka u bazu. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, „udare” na zadate koordinate neprijateljske tačke „iznosile su visokoeksplozivne vazdušne bombe sa univerzalnim modulom za planiranje i korekciju”.

Pogledaj sad