KRAJEM marta, nakon dvogodišnje pauze, počelo je snimanje 11 epizoda druge sezone serije "Psi laju, vetar nosi", autora Radoša Bajića, u režiji njegove ćerke Jelene Bajić Jočić. Nove avanture Stavrića biće prikazane na jesen na RTS, a u glumačkoj ekipi koja snima u Beogradu, Sopotu, Maloj Ivanči i delom u Vojvodini, sve su sami asovi - Tihomir Stanić, Anita Mančić, Boris Milivojević, Aleksandar Srećković Kubura, Isidora Minić, Milenko Pavlov, ali i Ceca Bojković, Nenad Jezdić, Ana Aleksander, Milan Kalinić...

I pored zdravstvenih problema, legendarna glumica Mira Banjac (89) pridružila se u ponedeljak kolegama na setu, u ulozi Nane Stavrić. Producentska kuća "Kontrast studio" podelila je na "Instagramu" nekoliko fotografija sa Mirom, snimljenih van seta, na kojima u invalidskim kolicima maše srpskim zastavicama, uz komentar - "najvatreniji navijač".

Pročitajte još - Mira Banjac: Pokušavam da prohodam, u potpunom sam istrošenom stanju

Ekipi se u sredu pridružila i Iva Štrljić, koja tvrdi da obožava ljude koji rade seriju, a da studiji RTS predstavljaju Holivud. Gledaoce, veli, očekuju dobra zabava, smeh, ali i pitanja nad kojima se treba zamisliti.


Radoš Bajić, Jelena Bajić Jočić i Iva Štrljić Foto Instagram/iva_strljic