JEDAN od naših najboljih glumaca, Ivan Bosiljčić, već nekoliko godina gradi uspešnu karijeru u Rusiji, zbog čega je konstantno na relaciji Beograd-Moskva- Sankt Peterburg.

Posle glavne muške uloge u nacionalnom serijalu Prvog kanala Ruske nacionalne televizije “Hotel Rusija”, i dva bioskopska filma, izvesno je da ćemo ovog glumca uskoro videti u velikom istorijskom spektaklu, koji će biti važna prekretnica u njegovoj karijeri.

Ceo projekat se realizuje u velikoj tajnosti, ali ono što smo uspeli da otkrijemo je da Ivan igra glavnu ulogu u TV serijalu o carskoj Rusiji, u doba čuvene carice Katarine Velike. O kakvoj ulozi je reč, ostaje da vidimo, a do tada, prva fotografija sa snimanja, govori u prilog činjenici da možemo očekivati još jednu kvalitetnu i raskošnu istorijsku sagu.

Povodom ovog značajnog projekta, ekskluzivno za Novosti, Ivan Bosiljčić, iz Rusije, otkriva: Uskoro ću moći detaljnije da govorim o ovom serijalu. Za sada, mogu da kažem da mi je velika čast da ponovo sarađujem sa Prvim kanalom Ruske nacionalne televizije.

PROČITAJTE I: Ivan Bosiljčić: Radost darujem svima, tugu delim sa dve osobe

PROČITAJTE I: ISKRENO: Ivan Bosiljčić: Iz zavičaja najbolje vidim dokle sam stigao

Za ovo snimanje je bila potrebna ozbiljna priprema, možda najveća do sada. Na trenutke sam se osećao kao da sam se vratio u studentske dane, čitao sam i učio po ceo dan i noć, ali sam izuzetno zahvalan što sam imao dovoljno vremena da, u miru, izučim štivo" - kaže Ivan i dodaje:

"Upravo snimam i razmišljam da mi je, možda, najveća želja da naša publika vidi ovo ostvarenje. Daću sve od sebe da joj to obezbedim.”