DEVOJKA koja je prošlog meseca povređena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika, Olat Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović nedavno ubijen.

Tog dana bila je u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma.

PROČITAJTE JOŠ - U RAZNETOM AUDIJU BIVŠA MIS MARBELjE: Ko je Španjolka koja je povređena u Zemunu (VIDEO)

Ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo, uspela je da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Hitna pomoć prevezla je povređenu, sa otvorenim prelomom potkolenice, u bolnicu, a njeno stanje je vrlo brzo bilo stabilno.

Olat je sada objavila fotografije koje su pokrenule veliki broj komentara, a ispod njih je napisala poruke koje su dotakle mnoge.

PROČITAJTE JOŠ - ČEKA OPERACIJU, ČUVA JE POLICIJA OGLASILA SE ŠPANSKA MISICA: Pretrpela bombaški napad, molim vas poštujte privatnost

- Šta mi je dalo život i šta me drži u životu - piše u opisu fotke na kojoj je vidimo sa majkom.

- Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasili moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam - napisala je ispod druge slike.


Autor: Blic