Na Instagram profilu Olac Bilbao (20), mis Marbelje, koja je teško povređena u bombaškom napadu na svog momka S.S (28) u Zemunu, danas je objavljena poruka upućena njenim fanovima i pratiocima.

- Kao što mnogi od vas znaju, Olac je pretrpela bombaški napad i ovo je vrlo osetljivo vreme za nju i njenu porodicu. Ona će uzeti onoliko vremena van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost - stoji u poruci objavljenom na misicinom instagram profilu.

A post shared by Olatz Bilbao (@queenolatz) on
Povređenoj misici ispod ove objave stigle su brojne poruke podrške.
ŠPANSKA MISICA STRADALA U RATU KLANOVA? Sumnja se da se tako Bojović osvetio za ubistvo advokata Miše Ognjanovića

Misica je inače pre nesreće bila jako aktivna na društvenim mrežama, i njeni profili puni su provokativnih fotografija.

Bilbao je u sredu uveče prebačena na odeljenje Vojno-medicinske akademije gde bi trebalo da bude operisana. Nju u bolnici čuva policija.

Misica je na VMA prebačena jer KBC Zemun nema među svojim zaposlenima plastične hirurge koji bi mogli obaviti komplikovanu operaciju kojom će lekari pokušati da sačuvaju nogu nesrećne devojke.
U RAZNETOM AUDIJU BIVŠA MIS MARBELjE: Ko je Španjolka koja je povređena u Zemunu (VIDEO)
Osim preloma potkolenice, Bilbao je zadobila i teške opekotine na nozi od ekplozije koja je raznela “audi”.

Misica je zadobila opekotine četvrtog stepena, koje se vode kao najteža moguća povreda iz domena opekotina. Takva povreda znači potpuno ugljenisanje tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova.

Uz takvu vrstu povrede često idu i oštećenja unutrašnjih organa, pa se može reći da će hirurzi imati težak posao u borbi da nesrećnoj devojci sačuvaju nogu.

Olac Bilbao od prošlog petka, kada je u bombaškom napadu čudom sačuvala živu glavu, čuva i policija. Iako se veruje da je meta napada bio S.S., policija ništa ne prepušta slučaju, pa pripadnici MUP motre na mladu Špankinju.
ŠTA SE KRIJE IZA MINIRANjA AUTA U ZEMUNU PRVI REZULTATI ISTRAGE: Droga motiv za obračun sa Stojanovićem; Misica jedva čeka da ide kući
Podsećamo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil S. S. (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noći između petka i subote. Manje od 24 sata ranije španska misica je, kako se saznaje, stigla u Srbiju.