BRUTALNE LAŽI RADOMIRA LAZOVIĆA Oglasilo se iz Opštine Savski venac: Apsolutna je neistina da se vrši opstrukcija prikupljanja potpisa

Novosti online

11. 05. 2024. u 19:09

APSOLUTNA je neistina da rukovodstvo Opštine Savski venac vrši opstrukciju prikupljanja potpisa, saopšteno je iz ove gradske opštine.

БРУТАЛНЕ ЛАЖИ РАДОМИРА ЛАЗОВИЋА Огласило се из Општине Савски венац: Апсолутна је неистина да се врши опструкција прикупљања потписа

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

- Zbog neistina koje iznosi Radomir Lazović koji je danas upao u zgradu Opštine Savski venac tvrdeći da postoje ozbiljne opstrukcije vlasti pri prikupljanju potpisa, obaveštavamo javnost da se na Savskom vencu ne vrše nikakve malverzacije pri prikupljanju potpisa i da je Gradska opština Savski venac obezbedila overitelje prema zahtevu predstavnika Zelenog fronta.

Opština Savski venac je obezbedila overivače i maksimalno izašla u susret ZLF bez obzira što su njihovi predstavnici više puta menjali lokacije i termine za prikupljanje potpisa. Overivači su u prethodnih 6 radnih dana raspoređeni na mestima prikupljanja potpisa na teritoriji opštine u skladu sa zakonskom obavezom i zahtevom ZLF, a u skladu sa potrebama drugih izbornih lista koje učestvuju u izbornom procesu. 

Ujedno, obaveštavamo ZLF da Gradska opština Savski venac ne vrši sabotažu navedene liste, a ukoliko postoji činjenično stanje da Lazović ne može da prikupi dovoljan broj potpisa na našoj opštini, to nije razlog da iznosi neistine i obmanjuje građane - objavila je služba za informisanje gradske Opštine Savski venac.

BONUS VIDEO: BOJKOT OPOZICIJE PROPAO - Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (17)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice