BOJKOT OPOZICIJE PROPAO: Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2024. u 19:04

JUČERAŠNjI dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

БОЈКОТ ОПОЗИЦИЈЕ ПРОПАО: Иду на изборе са онима који не иду на изборе! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Navikli smo od opozicije da razne performanse, nelogičnosti i kontradiktornosti, međutim jučerašnjim obraćajnjima u skupštini zaista su prevazilši same sebe. Tako je prvo Ćuta javno zahvalio Đilasovoj Stranci slobode i pravde što ide sa njima na izbore, iako se sam Đilas ubi objašnjavajući narodu da on kao na izbore ne izlazi. On čak u svojim autorskim tekstovima kao bajagi napada kolege iz opozicije koje idu na izbore, javno ih kritikuje ali sada je jasno da je Đilas više nego aktivan u izbornom procesu!

- Pre svega želim da se zahvalim kolegama iz SSP-a, Srca i NADE i svima onima koji izlaze zajedno na listi na izborima u Novom Sadu! Koliko god mi bili različiti, imamo zajednički cilj! - uskliknuo je Ćuta.

Zatim je reč uzeo zoran Lutovac, koji je potvrdio Ćutine reči i počeo da nabraja opštine u kojima Đilas i Miloš Jovanović idu sa njim na izbore.

- Naše kolege koje drugačije misle nisu naši protivnici. Mi trenutnor azličito gledamo na vidove borbe, ali nismo protivnici a kamlo neprijatelji. Posotje mnogi primeri gde jako dobro sarađujemo. Na primer, u Ivanjici imamo koaliciju sa onima koji ne izlaze na izbore a to je SSP. U uŽicu imamo koaliciju sa onima koji ne izlaze na izbore, a to je Srce. A u Novom Sadu imamo koaliciju i sa jedinima i sa drugima. I sa Nadom, naravno - rekao je u dahu Lutovac. Propustio je da objasni kako se može izaći na izbore sa nekim ko na te izbore ne izlazi, ali o tome drugom prilikom.

Na najnovije vesti iz opozicije reagovala je i predsednica parlamenta Ana Branbić, koja se zahvalila Ćuti što je rekao narodu istinu i objasnila mu da su poslanici zbog toga burnije reagovali, zato što su iznenađeni.

- Čovek se izbezumio, mislio je da ovi bojkotuju izbore. Kad je čuo sada da ne bojjotuju izbore, ne zna šta da radi. Vi ne razumete kako ste veliku stvar rekli sada građanima Srbije, ajde, samo napred - ohrabrila je Brnabić Ćutu i dobila aplauz od većine poslanika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (21)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)