"BOŽE PRAVDE" POSLE POLAGANJA ZAKLETVE: U Skupštini Srbije novi ministri Vlade Srbije položili zakletvu, prisustvovao i Vučić (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2024. u 17:57

U SKUPŠTINI Srbije održano je polaganje zakletve novih ministara Vlade Srbije na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem. Polaganju zakletve prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

БОЖЕ ПРАВДЕ ПОСЛЕ ПОЛАГАЊА ЗАКЛЕТВЕ: У Скупштини Србије нови министри Владе Србије положили заклетву, присуствовао и Вучић (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Novosti

Predsednica Skupštine Ana Brnanbić pozdravila je okupljene. Prvo su poslanici gromoglasnim aplauzom pozdravili predsednika Vučića, a onda i ministre dok su dolazili na mesto za polaganje zakletve.

Foto Novosti

Ministri nove Vlade Srbije položili zakletvu posle čega su jedan po jedan potpisivali i primali čestitke od Ane Brnabić i premijera Miloša Vučevića.

Zatim je predsednica Skupštine Ana Branbić pozvala prisutne da poslušaju himnu "Bože pravde".

Podsetimo, Vučević juče je tokom sednice pred poslanicima pročitao ekspoze, u kome je predstavio 31 ministra u sastavu nove vlade Srbije i planove za njen rad.

Vučević je poručio je da će ovo biti vlada kontinuiteta, da će članstvo Srbije u EU biti i dalje spoljnopolitički prioritet, te da će najveći izazov biti očuvanje suvereniteta i celovitosti, odnosno borba za Kosovo i Metohiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (42)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...