MINISTAR MALI ODGOVORIO SAVI MANOJLOVIĆU: Nacionalni stadion će biti na ponos svih građana

Novosti online

01. 05. 2024. u 16:31

IZGRADNjA Nacionalnog stadiona u Surčinu, za koji je danas položen kamentemeljac, bila je povod za oglašavanje lidera Pokreta Kreni Promeni Sava Manojlovića.

МИНИСТАР МАЛИ ОДГОВОРИО САВИ МАНОЈЛОВИЋУ: Национални стадион ће бити на понос свих грађана

Foto: Instagram/ mali_sinisa

Tim povodom oglaso se Siniša Mali.

- Pitam gospodina Savu Manojlovića kako je moguće da je Nacionalni stadion “preplaćen 640 miliona evra”, kako on kaže, kada je istina da on košta višestruko manje od te cifre? Da li on misli da stadion treba da ne košta ništa, pa je “preplaćen 640 miliona evra”? Gospodine Manojloviću, zamolio bih vas da se, ako već želite da se ozbiljno bavite politikom, informišete malo i oko ekonomije i finansija, zato što ovako ispadate neozbiljni i neinformisani, a i lažete građane Srbije. S obzirom na to da mislite da možete da obavljate funkciju gradonačelnika Beograda, to je najmanje što možete da uradite - poručio je Mali.

Prema njegovim rečima, nacionalni fudbalski stadion biće na ponos svih građana naše zemlje, biće pravo arhitektonsko remek delo, i izgrađen po svim UEFA standardima.

- Ponosni smo na ovaj projekat, i nestrpljivo čekamo kraj 2026. godine, kada će na njemu moći da se odigra i prva utakmica. Do tada ćemo svakodnevno pratiti tok radova, kako ne bi bilo kašnjenja i kako bi sve bilo završeno na vreme. Izgradnja ovog stadiona znači i jaču ekonomiju, dalji rast, pa sam tim i veće plate i penzije. Jer, ovo neće biti samo stadion, ovaj deo grada će biti novo mesto okupljanja naših građana i gostiju grada. On će živeti 365 dana u godini. Ovi veliki projekti nisu neki trofeji, već su važni samo ako su u službi građana. Jer, želimo bolji kvalitet života za svakog pojedinca koji živi u našoj zajednici. Naš cilj je da građani žive bolje danas, zarad boljeg sutra! Idemo dalje! - zaključio je Mali.

Podsetimo, Manojlović je objavio kako je Nacionalni stadion u Srbiji je arhitektonski sličan stadionu Atletiko Bilbao - El Memes, sličnog arhitektonskog rešenja i kapaciteta gledalaca, ali je dodao je razlika što će taj stadion koštati 910 miliona evra, a u Španiji je koštao 210 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (21)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima