JOVANOV O SRAMOTI U SAVETU EVROPE: Jasno je da im svaka Srbija smeta

Novosti online

16. 04. 2024. u 21:53

SRAMOTA je preblaga reč za ono što se danas odigralo u Savetu Evrope, kaže Milenko Jovanov iz SNS.

ЈОВАНОВ О СРАМОТИ У САВЕТУ ЕВРОПЕ: Јасно је да им свака Србија смета

Foto: Printskrin

- Kada neko tako brutalno i besramno zgazi sopstvene principe i načela, zapravo pokazuje da ti principi i načela i ne postoje, nego su prazne floskule, koje ničemu ne služe i ništa ne znače. Ovo je važno imati na umu i danas i sutra i zauvek. Veliki i moćni su nam ponovo pokazali da su bedne, licemerne, pokvarene i podle ništarije. Čisto da se ne prevarimo, pa u nekom trenutku pomislimo da su drugačiji. Nisu. Niti su bili, niti će biti. I jasno je da im svaka Srbija smeta, a najviše ona koja je suverena, slobodna, nezavisna i samostalna. A u celoj predstavi im samo nedostaju ove naše, domaće ništarije, koje bi zajedno sa njima, za šaku vlasti i tapšanje po ramenu, rado gazili po svojoj zemlji i njenim interesima. Ali, idemo dalje! Nema ni mesta, ni razloga za očajanje i malodušnost, jer borba se nastavlja. I nema nam druge, nego da nastavimo da se borimo. Svuda i uvek. Dok ne pobedimo. A pobedićemo. Kad tad - napisao je Jovanov na Iksu.

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PS SE) usvojila je nacrt izveštaja Dore Bakojani, u kojem se preporučuje da se Prištini odobri da postane član Saveta Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom