"OBJAVIĆEMO KOJI SVETSKI CENTRI MOĆI STOJE IZA OVE ODMAZDE" Oglasila se Kancelarija za KiM nakon hapšenja Sofronijevića

Novosti online

13. 04. 2024. u 14:50

SRBIN iz Zvečana Srećko Sofronijević uhapšen je danas na administrativnom prelazu Brnjak i sa lisicama na rukama, bez ikakvog obrazloženja, odveden južno od Ibra.

ОБЈАВИЋЕМО КОЈИ СВЕТСКИ ЦЕНТРИ МОЋИ СТОЈЕ ИЗА ОВЕ ОДМАЗДЕ Огласила се Канцеларија за КиМ након хапшења Софронијевића

Foto P. Milošević

- Današnje hapšenje Srećka Sofronijevića nastavak je brutalnog progona srpskog naroda, čiji je Aljbin Kurti izvršilac, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju će u naredna dva sata objaviti koji svetski centri moći stoje iza ove najnovije odmazde nad Srbima sa severa KiM - navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Podsetimo, Sofronijević je u trenutku hapšenja bio sa suprugom, koja je očevidac ove najnovije represije kosovske policije. Kancelarija za Kosovo i Metohiju odmah je obezbedila advokata uhapšenom Srbinu, koji će proveriti sve elemente ovog slučaja. 

Reč je o Srbinu koji je teško ranjen 13. oktobra 2021. godine od strane pripadnika Kurtijeve Rosu policije koja je tada upala na sever Kosova i Metohije kako bi izazvala incidente.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost