"REKAO SAM TO IGRAČIMA!" Vladan Milojević o "poklonima" u srpskom fudbalu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

16. 05. 2024. u 21:17

FUDBALERI Crvene zvezde savladali su Napredak u Kruševcu, a na terenu su navijači mogli da vide plejadu mladih igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Nakon pobede rezultatom 3:0 zadovoljstvo nije krio ni trener Vladan Milojević.

РЕКАО САМ ТО ИГРАЧИМА! Владан Милојевић о поклонима у српском фудбалу

FOTO: FK Crvena zvzeda/Nikola Mitić

Od prvog minuta je Milojević na teren poslao: Ivana Gutešu, Ognjena Mimovića, Nasera Đigu, Viktora Radojevića, Nikolu Kneževića, Jovana Šljivića i Uroša Sremčevića, a u nastavku igre navijači su na terenu videli Nikolu i Jovana Mituljikića, kao i dobro poznato lice - Kostu Nedeljkovića.

Trener Zvezde Vladan Milojević kratko je u razgovoru za Arena sport prokomentarisao plejadu bonusa u današnjem meču.

Ja sam zadovoljan. To sam im i rekao. Zaslužili su da igraju zalaganjem i odnosom. Rekao sam im, ništa ne može da im date na poklon. Možete samo da zaslužite. Drago mi je što su to pokazali. Ova utakmica treba da bude motiv da budu vredni i slušaju trenere, da budu strpljivi, poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!