"ONI SU PONOS SRBIJE, SPREMNI SU DA POMOGNU SVOJIM ZNANJEM": Vučić sa članovima Srpskog nuklearnog društva u Francuskoj (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 04. 2024. u 13:35

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu susret sa Lidijom, Bogdanom i Lukom, članovima Srpskog nuklearnog društva u Francuskoj.

ОНИ СУ ПОНОС СРБИЈЕ, СПРЕМНИ СУ ДА ПОМОГНУ СВОЈИМ ЗНАЊЕМ: Вучић са члановима Српског нуклеарног друштва у Француској (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- Lidija, Bogdan i Luka su članovi Srpskog nuklearnog društva, osnovanog u Francuskoj, koji je postao deo Evropskog nuklearnog društva. Ovi divni i pametni mladi ljudi su ponos Srbije i oduševljeni su inicijativom srpske države da se u budućnosti osloni na nuklearnu energiju, kao jedan od najčistijih izvora električne energije. Spremni su da pomognu svojim znanjem i razmišljaju o povratku u Srbiju. Ponosan i srećan zbog toga!! - poručio je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost