UGROŽAVAJU OPSTANAK SRBA: Međunarodna zajednica kontinuirano nagrađuje Prištinu

Novosti online

03. 04. 2024. u 20:40

PREDSEDNIK Srpske liste Zlatan Elek poručio je danas na sastanku sa šeficom UNMIK-a Karolinom Zijade u sedištu Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici da uprkos jednostranim merama premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, međunarodna zajednica nagrađuje Prištinu.

УГРОЖАВАЈУ ОПСТАНАК СРБА:  Међународна заједница континуирано награђује Приштину

Foto: Tanjug

- Na sastanku je ukazano na sve jednostrane mere režima u Prištini kojima se ugrožava opstanak Srba na ovim prostorima, ali i razočarenje međunarodnom zajednicom koja i pored svega što Kurti radi, Prištinu kontinuirano nagrađuje, pa se tako usvaja izveštaj Dore Bakojani i najavljuje članstvo u Savetu Evrope bez ispunjenja postavljenih uslova, Priština uzdiže u saradnji sa NATO i dodeljuje vizna liberalizacija", saopštila je Srpska lista.

Na sastanku je bilo reči o predstojećoj sednici Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji i problemima sa kojima se suočava srpski narod na ovim prostorima, dodaje se u saopštenju. 

BONUS VIDEO: 61. NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE: Dodela priznanja "Večernjih Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!