VLAHOVIĆ NAGOVESTIO DA LI MENJA SREDINU? Srpski napadač se zahvalio svima, pa poslao bitnu poruku navijačima

Novosti online

16. 05. 2024. u 13:39

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije sa torinskim klubom i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu, prenosi Skaj Italija.

ВЛАХОВИЋ НАГОВЕСТИО ДА ЛИ МЕЊА СРЕДИНУ? Српски нападач се захвалио свима, па послао битну поруку навијачима

FOTO: Tanjug/AP

Vlahović se na početku zahvalio svima na podršci.

 - Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu - rekao je Vlahović.

Juventus je već obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 67 bodova. Inter je ubedljivo prvi sa 92 boda dva kola pre kraja šampionata.

Juventus je sinoć osvojio rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.

 - To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas - naveo je napadač Juventusa.

Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.

  - Ovo je moj prvi trofej sa Juventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, neverovatno je osvojiti trofej sa Juventusom. Želim još mnogo pobeda i trofeja sa ovim klubom - zaključio je Vlahović.

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije, pošto su sinoć u Rimu u finalu ovog takmičenja pobedili Atalantu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Vlahović.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!