BRNABIĆ: Iz statusa EPS-a nije uklonjen član o zabrani otuđenja jer nije postojao

Tanjug

27. 04. 2023. u 16:53

IZ statusa EPS-a nije ukljonjen član o zabrani otuđenja imovine, jer takav član nije ni postojao, rekla je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovarajući na poslanička pitanja, poslednjeg četvrtka u mesecu u Narodnoj skupštini Srbije.

БРНАБИЋ: Из статуса ЕПС-а није уклоњен члан о забрани отуђења јер није постојао

Foto: RTS Printskrin

- Iz statusa EPS-a nije ukljonjen takav član, jer on nije postojao, ali to poslanik ne zna, jer mu je toliko stalno do EPS-a - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje poslanika Radomira Lazovića zašto je iz statusa EPS-a ukljonjen član o zabrani otuđenja imovine EPS-a.

Dodala je niko od predstavnika Vlade nije rekao da će se EPS privatizovati, jer je on, kako je istakla, "nacionalno blago". Rekla je, takođe, da joj je drago da se odjednom brinu za EPS i rudare.

- Meni je drago da brinete, ali kako se odjednom brinete za EPS i za rudare, zar niste prvi hteli da ih ostavite bez posla, zar nije bila peticija da se Kolubara i Lazarevac u okviru inicijative Ujedinjeni Balkan za čist vazduh, što pre ugase, jer su elektrane za ugalj", rekla je Brnabić i dodala da pojedinci žele da se priključe nekom protestu samo ako se protestuje protiv vlasti. Ona je, takođe, poručila poslaniku da joj "ne preti prstom", jer prenos Skupštine gledaju građani, koji će pomisliti da je to normalan odnos prema ženama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)