SKANDAL U LIVERPULU: Salah i Klop se svađali tokom meča, saigrači morali smiruju Egipćanina - počeo da preti sopstvenom treneru! (VIDEO)

Filip Milošević

27. 04. 2024. u 16:04

Fudbaleri Liverpula ne samo da nisu uspeli da savladaju Vest Hem u Londonu u okviru 35. kola Premijer lige, čime su se dodatno udaljili od ovosezonskog cilja - titule u šampionatu Engleske, već su Crveni zgrozili svoje navijače scenom koja se desila u završnici tog meča.

СКАНДАЛ У ЛИВЕРПУЛУ: Салах и Клоп се свађали током меча, саиграчи морали смирују Египћанина - почео да прети сопственом тренеру! (ВИДЕО)

Screenshot / x / FootyHumour

Tri dana posle poraza u gradskom derbiju od Evertona, Liverpul je odigrao samo 2:2 na gostovanju Vest Hemu.

Upravo pri tom rezultatu, odlazeći trener ekipe s "Enfilda", Jirgen Klop, posegao je za izmenama, a Egipćanin Mohamed Salah, koji se spremio da uđe u igru, počeo je da se svađa sa sosptvenim šefom stručnog štaba.

Zašto je rasprava počela i šta je tokom nje izrečeno, zasad nije poznato, ali su ratobornog Salaha morali saigrači da smiruju, kada je podigao prst i počeo da preti Klopu.

Evo i kako je to izgledalo:

Tabela Premijer lige

Liverpul ima 75 bodova, dva manje od Arsenala i jedan manje od Mančester sitija. Ali, od "tobdžija" Klopova ekipa ima meč više, a od "građana" čak dva, pa je osvajanje titule sada ostalo samo u teoriji, posle ova dva uzastopna kiksa.

Vest Hem je, inače, na osmoj poziciji na tabeli sa 49 bodova.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava