NAJAVLjENA poseta Sergeja Lavrova dobija obrise političkog trilera sa elementima "diplomatije ispod stola", a da u tome nema nikakve krivice zvaničnog Beograda.

Komentari (12)

Zoran

05.06.2022. 16:17

Istog momenta zabraniti crnogorskim državljanima da prelaze granicu i Makedoncima i ambasadore i svo osoblje isterati iz Srbije i prekinuti svaku diplomatiju sa te dve neprijateljske zemlje!!!!

bager

05.06.2022. 16:47

Srbija akro ima dostojanstvo i postuje samu sebe morahitno reagovati kontra merom prema Crnoj gori,Severnoj makedoniji i Bugarskoj,,zabranom preleta njihovih aviona preko Srbije,,ili pak javno reci Sulcu da se otkazuje susret sa njim zbog ucenjivacke politike,,jasno je da eu i nemacka pocinju politicku izolaciju Srbije,,,,morace Srbija da se javno izjasni za prikljucak Rusiji i Kini u svim domenima,,gusenje Srbije podmuklim metodama je jos gore nego objava rata

miki

05.06.2022. 17:15

Nema bez nuklearnog rata, nece se ovo zaustaviti. Amerika racuna da ce se zavrsiti na Evropskim zemljama ciji korumpirani politicari ce prodati svoje zemlje u pretvoriti ih u prah samo zato sto Amerika hoce fokus i osvetu Rusa da preusmeri sa Amerike na Evropu. Koja je to bagra predsednicka svih vecih evropskih zemalja. I dan danas im Americka cizma od 45te gazi po "njihovim drzavama"

Vatro Marx

05.06.2022. 17:26

Za ne vjeroovati kako Zapad ustvari Brisel i Wasington drze ove drzavice pod njihovu kontrolu, sta narede moraju da izvrse.. Pitanje je koliko dugo ove drzavice ce biti vodonose Zapadu..

OBAVEZNO OTKAZAT SOLCU GOSTOPRIMSTVO

05.06.2022. 17:43

To su njihova posla, NAHUSKALI SU SVOJE GNJIDE, da sprece Gospodina Lavrova, da poseti bratsku i prijateljsku Srbiju.