Bijeljinka Dragana Lalić spasla je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati pre oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina koji borave u ovom poznatom letovalištu u blizini Soluna.

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dečak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

- U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka - navode čitaoci portala InfoBijeljina.

PROČITAJTE JOŠ - STRAVIČNI DETALjI POGIBIJE U GRČKOJ: Majku poklopio krov kioska, sin (8) pritrčao da je spasi pa ga odneo vetar

Ubrzo je stigla majka dečaka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

- Oluja je počela oko 21 sat, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli - navode čitaoci InfoBijeljine.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

PROČITAJTE JOŠ - OLUJA NALIK APOKALIPSI: Nevreme na Halkidikiju ostavilo pustoš, šestoro poginulo, grom "spržio" zgradu (VIDEO)

- Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smješteni dodatno uznemireni - navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

(INFOBIJELjINA)