Amerikanac Mark Vac ubio je svoju ženu Ivanu, inače Srpkinju i 13-godišnjeg sina Makanija, a onda je pištolj potegao i na sebe. Do tragedije je došlo u njihovoj porodičnoj kući u mestu Redondo Bič u Kaliforniji.

Policija Redondo Biča upala je u kuću 12. jula nakon što su komšije prijavile da su čule pucnjavu. Odmah na ulazu zatekli su jedno telo, a malo dalje pronašli su još dva leša. Ubrzo je procenjeno da se radi o ubistvu i samoubistvu.

NEPOTPUNI SPISI O UBISTVU PEVAČICE Vlasnici telefona i dalje tajna, nisu naveli sve svedoke sa nasipa ?

Komšija Redži Lucero objašnjava da je Mark (48) bio naučnik, ali da je bio u konstantnim bolovima zbog povrde leđa koju je zadobvio u nesreći na gradilištu.


- Bio je očajan zbog bolova. Bio je dobar prijatelj. Dolazio bi kod mene, popili bismo čašu vina i razgovarali. Žao mi je zbog svega što se desilo, ali nisam iznenđen - priča komšija.

Kompanija objašnjava da je Mark uzimao pilule protiv bolova, ali da ni one, a ni lekari nisu mogli da mu pomognu. Ivana je radila četiri godine u jednoj američkoj kompaniji, a njeni prijatelji objašnjavaju da je u SAD došla kada je imala 12 godina.

Zločin kod Vršca: Nije želeo da umre pre žene, pa je ubio

Ivana i Mark su u vezi od srednje škole, a zajedno su išli i na fakultet. Njega drugarica tvrdi da je Ivana pokušavala da natera muža da potraži pomoć zbog depresije, ali da u tome nije uspevala.


Ivana je, pored posla, vodila i sinovljev fudbalski tim, pa članovi kluba LA Galaxy planiraju da joj odaju počast.

Zanimljivo je da samo dan, dva pre užansog zločina koji je počinio, Mark na svoj fejsbuk profil okačio citat nedavno preminulog Entonija Bordejna, koji je takođe sebi oduzeo život.

NOVI DETALjI ZLOČINA U VLASOTINCU Planirao ubistvo supruge, ostavio oproštajno pismo koje je pronašao sin

U komenatrima ispod ovog posta, ljuti prijatelji ostavili su gnevne poruke, posebno zbog činjenice što je, za razliku od poznatog kuvara, Mark u smrt odveo i suprugu i dete.

(Telegraf.rs)